Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η 12Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Ξεκινάει την Πέμπτη 14 Μαΐου 2009 στις 8 μ.μ. στο χώρο της λαϊκής αγοράς η 12η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Πτολεμαϊδας, με στόχο τη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των δημοτών για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Η έκθεση γίνεται σε συνεργασία με τον Τομέα Πρασίνου και δίνει παράλληλα τη δυνατότητα σε δεκάδες παραγωγούς να εκθέσουν τα προϊόντα τους.

Η αντιδημαρχία πρασίνου προκηρύσσει διαγωνισμό για τη βράβευση του καλύτερου κήπου και του ωραιότερου μπαλκονιού. Για το σκοπό αυτό καθιερώνονται τα παρακάτω βραβεία:

1ο βραβείο 500€

2ο βραβείο 300€

3ο βραβείο 200€

Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή που θα ορίσει το δημοτικό συμβούλιο. Οι δημότες που θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής στο Τμήμα Περιβάλλοντος κ. Σπανοδημητρίου Μαρία τηλ. 2463027066 και 2463027088.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 18/5/2009.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα