Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Η ατζέντα της ημέρας

* Συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών των χωρών που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Αδριατικής-Ιονίου - Εναρξη εργασιών από τον Μ. Βαρβιτσιώτη (09:30:00, Αθήνα/ξενοδοχείο Electra Palace)

* Επίσκεψη της γγ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα στο εργοστάσιο Κατσέλη (10:00:00, Αθήνα)

* Συνάντηση προέδρου ΣΥΝ Αλ. Τσίπρα με Γ. Μπαμπινιώτη (10:30:00, Αθήνα/Πλ. Ελευθερίας 1)

* Εικοσιτετράωρη απεργία ΑΔΕΔΥ - Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος (11:00:00, Αθήνα/πλατεία Κλαυθμώνος)

* Ενημέρωση Διπλωματικών Συντακτών από εκπρόσωπο Υπουργείου Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκο (11:00:00, Αθήνα/Βασ. Σοφία 1)

* Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υπέρτασης ( 17 Μαΐου), διοργανώνεται από την Ελληνική Αντιυπερτασική Εταιρία στον Ιατρικό Σύλλογο (12:00:00, Θεσσαλονίκη/πλ. Αριστοτέλους 4 )

* Aπονομή δημοσιογραφικών βραβείων Μπότση (12:00:00, Αθήνα/ξενοδοχείο "Κάραβελ" )

* Συζήτηση για τις ευρωεκλογές - Θα μιλήσουν: Κωστής Χατζηδάκης, Αννα Διαμαντοπούλου και Φώτης Κουβέλης (12:00:00, Αθήνα/ΥΠΕΞ-Αμφιθέατρο Κρανιδιώτη )

* Συνέντευξη Τύπου της πολιτικής κίνησης "Δράση" για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της για τις ευρωεκλογές (12:00:00, Αθήνα/ξενοδοχείο "Κινγκ Τζορτζ")

* Συνέντευξη Τύπου της Επάρχου Λαγκαδά Πόπης Καλαϊτζή, με αφορμή τη διοργάνωση διημέρου δράσεων για την Κορώνεια στο πλαίσιο του 6ου Ιππικού Μαραθωνίου, στο Ούζο Μέλαθρον. (12:00:00, Θεσσαλονίκη/Στοά Καρίπη 21)

* Τελετή ονοματοδοσίας και παράδοσης στο υπουργείο Οικονομίας δύο αντιλαθρεμπορικών σκαφών (12:00:00, Ναυπηγεία Ελευσίνας)

* Παράσταση διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (12:00:00, Αθήνα/υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης)

* Συνέντευξη τύπου με θέμα: Πορεία τραπεζικών επιτοκίων και ρευστότητα στην αγορά, θα δώσουν ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης, Πολιτικός Εκπρόσωπος Ανάπτυξης και ο Φίλ. Σαχινίδης, Γραμματέας Τομέα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ (12:30:00, Αθήνα/Γραφεία ΠΑΣΟΚ)

* Συνέντευξη Χρυσοχοϊδη για την πορεία των τραπεζικών επιτοκίων και τη ρευστότητα στην αγορά (12:30:00, ΠΑΣΟΚ)

* Συνάντηση Κ. Καραμανλή με τον απερχόμενο γγ του ΝΑΤΟ Γιαπ Ντε Χούπ Σέφερ (12:30:00, Αθήνα/Μαξίμου)

* Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης στα γραφεία της Ν.Ε. Α' Θεσσαλονίκης, με θέμα: «1. Τριήμερο διαλόγου του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης για την ανάπτυξη και τις κεντρικές θέσεις του Κόμματος» (13:00:00, Θεσσαλονίκη/Βασ. Ηρακλείου 30

* Συνάντηση ΥΠΕΞ Μπακογιάννη με το ΓΓ του ΝΑΤΟ (13:00:00, ΥΠΕΞ)

* O Π/Δ K. Παπούλιας θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ JAAP de HOOP SHEFFER (14:30:00, Προεδρικό Μέγαρο)

* Συνάντηση Ευ. Μεϊμαράκη με ΓΓ του ΝΑΤΟ, Jaap de Hoop Scheffer (15:00:00, Αθήνα/Πεντάγωνο)

* Το ΕΛΙΑΜΕΠ οργανώνει συζήτηση με τον διευθυντή του υπουργείου Εξωτερικών της Κροατίας Νταβόρ Βίντις, με θέμα τις σχέσεις της Κροατίας με τις γειτονικές της χώρες (16:00:00, Αθήνα/ΕΛΙΑΜΕΠ-Β. Σοφίας 49 )

* Συνεδρίαση της Κεντρικής επιτροπής ευρωεκλογών της ΝΔ υπό την προεδρία του Π/Θ Κ Καραμανλή (17:30:00, Αθήνα/Ρηγίλλης)

* Εκδήλωση με θέμα "Στηρίζοντας τις ελληνικές επενδύσεις σε αναπτυσσόμενες αγορές εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης", στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ. (18:00:00, Θεσσαλονίκη/Τσιμισκή 29. Σημείωση: Την εκδήλωση διοργανώνει ο Οργανισμός MIGA (Multilateral Investment Guarantee Agency) του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Γραφείο Διασύνδεσης της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ελλάδα.

* Ομιλία Α. Παπαρήγα σε ημερίδα του ΚΚΕ με θέμα: «Η διεθνής οικονομική κρίση και η θέση της Ελλάδας. Οι θέσεις του ΚΚΕ» (18:30:00, Αθήνα/ξενοδοχείο "Τιτάνια" )

* Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης (19:00:00, Θεσσαλονίκη/Δημαρχείο)

* Ο Γ.Παπανδρέου στην Κίνα

* Τελική φάση άσκησης "Σάρισα 2009" στο Πεδίο Ασκήσεων Ασκού Προφήτη (Θεσσαλονίκη)

* 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Νευρολόγων (Θεσσαλονίκη)

* Επίσκεψη υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αναστάση Παπαληγούρα, στη Θεσσαλονίκη.Σημείωση: Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Παπαληγούρας θα επισκεφθεί την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας και θα μιλήσει σε δείπνο (20:30, Nikopolis) που οργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Αθλητική ατζέντα

* Μπάσκετ γυναικών-Φιλικό: Ελλάδα-Σλοβακία - 19:15:00, κλειστό Εργάνης, Βύρωνας

* Μπάσκετ-Α1 Ανδρών (Πλέι Οφ, Ημιτελική Φάση, 2ος Αγώνας): Μαρούσι-Ολυμπιακός - 21:00:00, Κλειστό Αγίου Θωμά

* Υδατοσφαίριση-Α1 γυναικών (Πλέι οφ, τελική φάση, 2οι αγώνες), Τελικός

19.00 Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη

Θέσεις 3-4

18.30 ΝΕ Πατρών-Εθνικός

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα