Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Άδειασαν το σπίτι την ώρα του γαμήλιου γλεντιού!

Θέμα του "kailaria"
Γυρνώντας σπίτι ένας από τους συγγενείς του ζευγαριού διαπίστωσε ότι η εξώπορτα ήταν ανοιχτή και το σπίτι άδειο! Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα το προηγούμενο Σάββατο.

Κατά την ώρα του καθιερωμένου γλεντιού μετά την τελετή και ενώ όλοι διασκέδαζαν η είδηση ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ένας από τους συγγενής, ο οποίος είχε φύγει λίγο νωρίτερα από το γλέντι, γυρνώντας στο σπίτι διαπίστωσε ότι η εξώπορτα του σπιτιού ήταν ανοικτή. Αμέσως αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο είχε συμβεί καθώς όλοι οι συγγενείς ήταν στο γλέντι και, άρα, δεν θα μπορούσε κάποιος να είναι στο διαμέρισμα. Με την πρώτη ματιά, όταν μπήκε μέσα στο σπίτι, κατάλαβε ότι λείπουν όλα τα «δώρα γάμου» τα οποία νωρίτερα ήταν... σε στοίβες. Αμέσως τηλεφώνησε στους συγγενείς για να τους ενημερώσει οι οποίοι, όμως, δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

Τελικά, μολονότι κόντευε να ξημερώσει, το γεγονός της ληστείας δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι πρωίας. Η μόνη πικρία για το ζευγάρι είναι, βέβαια, ότι ούτε καν θα δει ποτέ τα δώρα του γάμου αφού, λόγω των διαφόρων ασχολιών για τη ετοιμασία του γάμου, δεν είχαν προλάβει ούτε να τα βγάλουν από τα κουτιά.



Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα