Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΗΓΗΣΗΣ

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαϊδας πραγματοποιείται αυτές τις μέρες ένα τμήμα των εκδηλώσεων του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αφήγησης και Τεχνών του Λόγου, που διοργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Η ανοιξιάτικη αύρα, η γλυκιά ανάμνηση των χρόνων που πέρασαν και το όνειρο για το καλύτερο που είναι να έρθει, έφτασε και στην Πτολεμαϊδα άγγιξε μικρούς και μεγάλους, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την πρώτη χθεσινή παράσταση αφήγησης, ως μαθητευόμενοι αφηγητές, που πραγματοποιήθηκε στη δημοτική βιβλιοθήκη παρουσία της προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Κούλας Καλογερίδου.

Οι εκδηλώσεις στην Πτολεμαϊδα που θα περιλαμβάνουν παραστάσεις αφήγησης, λογοτεχνικό αναλόγιο για παιδιά, ιστορίες, παραμύθια και διάφορες άλλες δραστηριότητες και παιχνίδια θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 29 Απριλίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γρηγόρη Πουγαρίδη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των συμπολιτών μας.

Είναι βέβαιο ότι το διεθνές φεστιβάλ αφήγησης και τεχνών λόγου θα το αγκαλιάσουν όλοι, καθώς ήδη από τα σεμινάρια της αφηγηματικής τέχνης που προηγήθηκαν κέρδισε τις εντυπώσεις, ώστε να αποτελέσει θεσμό για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα