Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Οι Υφυπουργοί Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων κ. Αλκιβιάδη Καλογήρου, πραγματοποίησαν σήμερα περιοδεία στον νομό Κοζάνης. Αρχικά, επισκέφτηκαν την Πτολεμαΐδα, όπου εγκαινίασαν το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας. Στη συνέχεια μετέβησαν στην Κοζάνη, όπου εγκαινίασαν το 18ο Δημοτικό Σχολείο καθώς και το 4ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης.

Στην έδρα της νομαρχίας Κοζάνης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τοπικούς φορείς και ακολούθησε συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας ο Υφυπουργός κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Αξιόπιστη και αδιάψευστη απόδειξη του έργου της κυβέρνησης Καραμανλή είναι μεταξύ άλλων και η ολοκλήρωση της κατασκευής πλήθους σύγχρονων σχολικών συγκροτημάτων, όπως αυτά τα οποία σήμερα παραδίδουμε εδώ στον νομό Κοζάνης. Θέλουμε η νέα γενιά να σπουδάζει και να προοδεύει μέσα σε άριστες συνθήκες υποδομών και ποιότητος εκπαιδευτικών προγραμμάτων, διότι η εκπαίδευση, η γνώση και η μόρφωση εξασφαλίζουν αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μέλλον για την Ελλάδα».

O Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Βουλευτής Κοζάνης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Παραδίδουμε σήμερα στη νεολαία του νομού Κοζάνης τρείς σύγχρονες σχολικές μονάδες, υλοποιώντας την αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας να “εξοπλίζει” καθηγητές και μαθητές με σύγχρονα όπλα διδασκαλίας. Με αξιοπιστία, πρόγραμμα και όραμα για το μέλλον κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις της Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή. Είμαι υπερήφανος γιατί στον τόπο μας, στο Νομό Κοζάνης, παραδώθηκαν και θα παραδοθούν σύντομα, σύγχρονα σχολικά κτίρια.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα