Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Δήλωση Γιώργου Παπακωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του Κινήματος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μετά την παρουσίαση από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου, του Ευρωψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές του 2009, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα ξεκινάμε μια μάχη για τον πολίτη. Για το εισόδημά του, για την οικονομική του προοπτική, για το σχολείο και το Πανεπιστήμιο των παιδιών του, για την υγεία των δικών του, για να μπορεί να ζήσει σε ένα ευνομούμενο κράτος, που τον σέβεται και τον υπηρετεί.

Είναι μια μάχη για την αξιοπιστία της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι μια μάχη για την κοινωνική Ευρώπη, για την Ευρώπη που θέλουμε, αυτήν που υπηρετεί τους πολίτες και το δημόσιο συμφέρον, και όχι ιδιοτελή συμφέροντα.

Είναι μία μάχη που θα δώσουμε όλοι μαζί. Μια μάχη, στην οποία κάθε ψήφος μετράει.

Θα δουλέψουμε συλλογικά. Πιστεύουμε στη νίκη και στην προετοιμασία της επόμενης μέρας. Της μεγάλης αλλαγής για τον τόπο μας. Για να γυρίσει σελίδα που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα