Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

«Κυριακές στη Χαρτοθήκη»

Την Κυριακή 10 Μαΐου 2009 στις 11:00 – 13:00 συνεχίζεται η 2η (εαρινή) περίοδος του προγράμματος «Κυριακές στη Χαρτοθήκη», που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης, η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στη Δημοτική Χαρτοθήκη – Αρχοντικό Λασσάνη.

Ομιλητής θα είναι ο Ευάγγελος Λιβιεράτος, καθηγητής ΑΠΘ και επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος, με θέμα «Η χαρτογραφία του νέου ελληνικού κράτους, από την Επανάσταση του 1821 μέχρι τον Χαρίλαο Τρικούπη».

Ο 2ος κύκλος «Κυριακές στη Χαρτοθήκη» ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Μαΐου 2009 (11:00-13:00) με ομιλητή τον κοζανίτη καθηγητή στο ΑΠΘ Πέτρο Πατιά, με θέμα «Οι χάρτες στον ψηφιακό κόσμο. Δορυφορικές εικόνες – Χάρτες στο Ιnternet».

http://cartography.web.auth.gr/Kozani

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα