Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Παρουσίαση ψηφιακού δίσκου CD

Υπό την αιγίδα του Νομάρχη Κοζάνης Γιώργου Δακή
η Βοϊακή Εστία Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Εθνογραφική Εταιρία
παρουσίασαν σε επίσημη εκδήλωση το ψηφιακό δίσκο CD του Κώστα Τσώνη

Σε επίσημη εκδήλωση που διοργανώθηκε τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2009 στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Νομάρχη Κοζάνης Γιώργου Δακή, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, η παρουσίαση του ψηφιακού δίσκου και του ενθέτου εντύπου, που αφορά τη μουσική παράδοση του Βοϊου και ειδικότερα της περιοχής της Ανασελίτσας που επιμελήθηκε ο Κώστας Τσώνης.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης, αρωγός των προσπαθειών των φορέων πολιτισμού του Νομού μας, χρηματοδότησε το εν λόγω εγχείρημα της Ελληνικής Εθνογραφικής Εταιρίας, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η πολιτιστική μας κληρονομιά και η ανάδειξή της συνιστά για την κοινωνία μας κυρίαρχο μέλημα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Κώστας Γκιουλέκας, ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Νίκος Τσιαρτσιώνης, ο Αντινομάρχης Κοζάνης Λάζαρος Γκερεχτές, ο πρώην Αντινομάρχης και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Νομού Κοζάνης Δημήτρης Λαμπρόπουλος, η Παναγιώτα Ορφανίδου - Παπακωσταντίνου, Νομαρχιακή Σύμβουλος Κοζάνης, ο εκπρόσωπος του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργος Μωϋσιάδης, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Κοσμά Αιτωλού Γρεβενών Γιάννης Παπαδόπουλος, η Στέλλα Λαμπροπούλου - Λένη ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Τσοτυλίου, η Θεοδώρα Λειψιστινού Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Γιώργος Τζούλης, ο Πρόεδρος της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης Ζήσης Χασιώτης, Πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων της Ομοσπονδίας και πολλοί Βοϊάτες.


Ο Κώστας Τσώνης στην εισήγησή του ευχαρίστησε το Νομάρχη Κοζάνης Γιώργο Δακή, τονίζοντας ότι χάρη στο προσωπικό του ενδιαφέρον και την ουσιαστική του συμβολή κατέστη δυνατή η παραγωγή της συγκεκριμένης μουσικής και έντυπης έκδοσης.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα