Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Τραγάκης σε γραμμή Καρατζαφέρη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Διονύσης Νασόπουλος
ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Γ. Καρατζαφέρη κινήθηκε χθες ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Ι. Τραγάκης, ζητώντας την παραίτηση της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας Θάλειας Δραγώνα, την ίδια ώρα που η Ν.Δ. επιλέγει να ακολουθήσει χαμηλότερους τόνους.

Ο κ. Τραγάκης, υιοθετώντας πλήρως τη γραμμή του προέδρου του ΛΑΟΣ που εξαπέλυσε επίθεση στην κ. Δραγώνα για το επιστημονικό έργο της, ζήτησε επιτακτικά την απομάκρυνσή της από τη Γενική Γραμματεία Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του υπουργείου Παιδείας. Η Ρηγίλλης έσπευσε να κρατήσει αποστάσεις από τον βουλευτή Πειραιά, καθώς είναι προφανές ότι δεν επιθυμεί να συνταχθεί πίσω από τον Γ. Καρατζαφέρη.
Κομματικές πηγές έκαναν λόγο για «προσωπική παρέμβαση» του κ. Τραγάκη, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Ν.Δ. δεν θέλει να αναμειχθεί σε μια διαμάχη που στην παρούσα φάση θεωρεί ότι περιορίζεται ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ. «Το ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνο για τις επιλογές του», ήταν το σχόλιο που περιορίζονταν να κάνουν στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά, καθιστώντας σαφές ότι η Ν.Δ. δεν θα κινηθεί στην γραμμή στήριξης της κ. Δραγώνα, αλλά δεν θα θέσει και ζήτημα απομάκρυνσής της.
Ο γραμματέας της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πάντως, συνέδεσε ευθέως (στο Κανάλι 1) την κ. Δραγώνα με την ιστορικό κ. Ρεπούση, ενισχύοντας τις επιθέσεις κατά της πρώην βουλευτού. «Η κ. Δραγώνα δεν έπρεπε να τοποθετηθεί ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας γιατί ήταν γνωστές οι μέρες και τα έργα της, αφενός από την προηγούμενη θητεία της και αφετέρου από το βιβλίο της Ιστορίας, το οποίο μπορώ να το θεωρήσω χειρότερο από της κ. Ρεπούση. Έχει συγκλονιστικές αναλήθειες και εξευτελιστικές εκφράσεις και για το ελληνικό έθνος και για τους Έλληνες», ήταν ο δικός του «αφορισμός».

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα