Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Ευχαριστήρια επιστολή Καραμανλή στον Χριστοφοράκο

Ευχαριστήρια επιστολή Κ. Καραμανλή στον Μιχ. Χριστοφοράκο για την υποστήριξή του στις εκλογές του 2004, αποκαλύπτει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την υποστήριξή σας στην μεγάλη μας προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα και να σας διαβεβαιώσω ότι η Κυβέρνηση έχει θέσει ως μείζονα στόχο της να κάνει τις προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο πραγματικότητα», γράφει ο πρώην πρωθυπουργός στην επιστολή, για την οποία η εφημερίδα αναφέρει ότι «χρήζει απαντήσεων».

Η προσφώνηση «Κύριε Χριστοφοράκο» αλλά και η υπογραφή «με εκτίμηση, Κ. Καραμανλής» είναι χειρόγραφες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επιστολή κρατήθηκε στο προσωπικό αρχείο του Μιχάλη Χριστοφοράκου (αρχείο Γενικής Διεύθυνσης στη Siemens Ελλάδος). Η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της επισημαίνει ότι «η εμπλοκή του κ. Καραμανλή δίνει νέα πολιτική τροπή στο σκάνδαλο της Siemens».

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν ότι πρόκειται για μία τυπική απαντητική επιστολή, που εστάλη μαζικά μετά από τις εκλογές του 2004 σε όσους εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους με τηλεγραφήματα, επιστολές ή λουλουδια προς τη νέα κυβέρνηση και τον νέο πρωθυπουργό. Επισημαίνουν τον χρόνο της διαρροής ενόψει της συζήτησης στη Βουλή για την εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση, τονίζοντας ότι η δήλωση του Κ. Καραμανλή ότι «η ΝΔ δεν έχει πάρει ποτέ χρήματα από τη Siemens ούτε έχει δεχθεί χορηγία από αυτά», ισχύει στο ακέραιο.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα