Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Ενας αγανακτισμένος Ελληνας πολίτης γράφει

Τά επεισόδια για μια ακόμα φορά δυστυχώς αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό για μια ακόμα φορά θα παίξει η Ελλάδα στα δελτία ειδήσεων και για μια ακόμα φορά θα γίνουμε ο περίγελος όλου του κόσμου ειδικά αυτή την εποχή που ειμαστε στο μάτι του κυκλώνα.

Στην Ελλάδα δυστυχώς επικρατούσε και επικρατεί άλλος νόμος που δεν πρέπει πολιτισμένα να βρίσκουμε μια λύση αν πρώτα δεν πλακωθούμε στο ξύλο η αν δεν κλείσουμε την Αθήνα η να να διαλύσουμε την Αθήνα.
Τόσα και τόσα παθήματα του παρελθόντος δυστυχώς δεν έγιναν μάθημα και ούτε θα γίνουν φυσικά οταν υπάρχει αυτός ο άγραφος νόμος.
Τόσα χρόνια τα χρήματα που μπήκαν στην χώρα μας απο την Ευρωπαική Ενωση φτάναν να πλουτίσουν οι πάντες αλλα δυστυχώς πλούτισαν οι πολλοί λίγοι οι εκλεκοί.300 βουλευτές τι τους θέλουμε δηλαδή με 150 δεν μπορεί να λειτουργήσει η βουλή ολόκληρη Γερμανια εχει 600 που ειναι αυτή που είναι.
Μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της χώρας μας εχουν πρώτα πρώτα οι βουλευτές και οι παρατρεχάμενοι τους που άφησαν να γίνουν τόσα μα τόσα πολλά στραβά στην Ελλάδα αλλα και η Εκκλησία που έχει τόση περιουσία δεν βοηθά για την καλυτέρευση της ζωής των Ελλήνων και φυσικά οι αρκετοί πλούσιοι της χώρας που το μονο που κοιτάνε ειναι να μεγαλώνουν τις ήδη μεγάλες τσέπες τους ώστε να χωρά ακόμα περισσότερα.
Και φύσικά οι πολίτες εχουν το μερίδιο τους γιατί βοηθάνε με το φακελάκι και το ρουσφέτι να επικρατεί το ίδιο μπάχαλο.Δυστυχώς το παλιό σύνθημα η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες πρέπει να αλλάξει και να γίνει η Ελλάδα ανήκει στα Λαμόγια

http://allday-news.blogspot.com/

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα