Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Την περίοδο των πασχαλινών διακοπών επέλεξαν το Τοπικό Συμβούλιο Νέων και ο Δήμος Πτολεμαΐδας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, στο πλαίσιο μιας σειράς πρωτοβουλιών, κοινωνικών και πολιτιστικών παρεμβάσεων.

Με την προτροπή προς τους νέους, ν’ αφιερώσουν 10 μόνο λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο τους, προσφέροντας λίγο από το αίμα τους που θα αποτελέσει «δώρο ζωής» στους έχοντες ανάγκη, οι διοργανωτές πραγματοποίησαν σήμερα από το πρωί έως το μεσημέρι στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας εθελοντική αιμοδοσία.

Κορυφαία πράξη ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης η εθελοντική αιμοδοσία και δεν πρέπει να αγνοούμε το γεγονός ότι το αίμα ου δίνουμε σήμερα, ίσως το χρειαστούμε και εμείς αύριο καθώς σύμφωνα με διεθνείς στατιστικές το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί μετάγγιση αίματος σε κάποια στιγμή της ζωής του.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα