Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Διαδικασία Πρότασης Υποψήφιων Ευρωβουλευτών

Η διαδικασία για την επιλογή των υποψήφιων του ΠΑΣΟΚ για τις Ευρωεκλογές του 2009 είναι ήδη σε εξέλιξη. Είναι μια ανοικτή διαδικασία με τη δυνατότητα κατάθεσης αυτοπροτάσεων από όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο, καθώς και την υποβολή προτάσεων από τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει την ανάδειξη στελεχών καταξιωμένων στο χώρο τους, με αποδεδειγμένες ικανότητες και αναφέρεται κατά προτεραιότητα στα παρακάτω κριτήρια για την επιλογή τους:

1. Την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών εκπροσώπησης της χώρας και του Κινήματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από μέλη του Κινήματος ή και ανένταχτες προσωπικότητες που μοιράζονται τις αξίες και αρχές μας και υποστηρίζουν τους στόχους του ΠΑΣΟΚ.
2. Την ισόρροπη εκπροσώπηση κοινωνικών ομάδων και γεωγραφικών περιοχών
3. Την αξιοκρατική ανάδειξη στελεχών του Κινήματος αλλά και προσωπικοτήτων με έργο και προσφορά στην κοινωνία.
4. Την εμπειρία και τη νέα δυναμική.
5. Την ισόρροπη εκπροσώπηση ανδρών και γυναικών και την παρουσία εκπροσώπων ειδικών ή ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του (αυτοπροτάσεις), ή να υποβάλει την πρότασή του (ετεροπροτάσεις) συμπληρώνοντας τις σχετικές φόρμες. Η συμπληρωμένη, με όσο πιο πλήρη τρόπο γίνεται, πρόταση θα πρέπει να αποσταλεί μέσω e-mail στο ee09@pasok.gr. Εκτός από την πρόταση μπορείτε να επισυνάψετε στο ίδιο e-mail και οποιοδήποτε άλλο αρχείο θεωρείτε ότι πρέπει να λάβει υπόψη της η επιτροπή.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα