Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

"Η κυβέρνηση τηρεί τις υποσχέσεις της"

Το Υπουργείο Παιδείας δεν δίνει μεγαλόσχημες υποσχέσεις, αλλά ολοκληρώνει και παραδίδει στην εκπαιδευτική κοινότητα νέα σύγχρονα διδακτήρια τόνισε ο αρμόδιος Υφυπουργός Παιδείας Ανδρέας Λυκουρέντζος χθες στη διάρκεια τόσο των χαιρετισμών του όσο και στη συνέντευξη τύπου, την οποία παραχώρησε μετά το τέλος των εγκαινίων του 18ου Δημοτικού σχολείου και του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης.

Ο κ. Λυκουρέτζος σε δηλώσεις του σημείωσε πως στο νομό Κοζάνης υλοποιήθηκαν την περίοδο 2004-2009, 14 έργα σχολικής στέγης με προϋπολογισμό 39 εκ ευρώ. Επίσης στη Δυτική Μακεδονία υλοποιήθηκαν έργα συνολικού προϋπολογισμού 69 εκ ευρώ. Το διάστημα 2004-2009 σύμφωνα με τον Υφυπουργό Παιδείας κατασκευάστηκαν 110 αίθουσες, 65 εργαστήρια πληροφορικής, το κτίριο του ΤΕΙ στην Καστοριά και κατασκευάζεται εκείνο στα Γρεβενά.

Νωρίτερα χθες το πρωί στην Πτολεμαΐδα, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Μουσικού Σχολείου της πόλης, σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ανέφερε ότι η κατασκευή έργων στον τομέα της σχολικής στέγης και της ανάπτυξης των υποδομών προχωρούν με βήματα σταθερά, αποδεικνύοντας ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, τηρούν τις υποσχέσεις τους απέναντι στον Ελληνικό λαό.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα