Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΟΜΙΛΙΕΣ-ΑΡΘΡΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗ, κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΒΒΑ για το ετήσιο ένθετο της εφημερίδας «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» «Μακεδονία & Θράκη»

ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗ, κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΒΒΑγια το ετήσιο ένθετο της εφημερίδας «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ»«Μακεδονία & Θράκη» Απρίλιος 2009 Ποια μέτρα πρέπει να ληφθούν για τη θωράκιση των τοπικών επιχειρήσεων εν μέσω της σημερινής δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, βάσει της οικονομικής και παραγωγικής διάρθρωσης της περιοχής σας;Ποιες δράσεις αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Κοζάνης για τη στήριξη του τοπικού επιχειρείν; Η τόνωση της ανταγωνιστικότητας, η προώθηση της ποιότητας και τ..... (28/04/2009)

περισσότερα »

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΒΒΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Β2Β

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ,κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΒΒΑ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Β2Β. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ6 Απριλίου 2009 . Αξιότιμοι κ.κ. Προσκεκλημένοι μας,Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,Κυρίες και κύριοι: Σας καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά στην σημερινή παρουσίαση της νέας διαδικτυακής πύλης του Επιμελητηρίου μας.Τόσο Προσωπικά, όσο και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου θέλω να σας πω ότι θεωρούμε πολύ σημαντική την παρουσία ..... (28/04/2009)

περισσότερα »

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΒΒΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας Γυναικών και Νέων –ΕΠΑΝ ΙΙ»

Χαιρετισμός του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Χρήστου Σάββα, σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας-Υπουργείο Ανάπτυξης, το ΕΒΕ Κοζάνης και την ΑΝ.ΚΟ Α.Ε., με θέμα: «Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας Γυναικών και Νέων –ΕΠΑΝ ΙΙ» Αίθουσα Νομαρχιακού ΣυμβουλίουΚοζάνη 23 Μαρτίου 2009 Αξιότιμε κ. Γενικέ,Κύριε Νομάρχη,Αγαπητοί Συνάδελφοι,Νέες και Νέοι,Κυρίες και Κύριοι, Σας καλωσορίζω στη σημερινή ενημερωτική εκδήλωση και σας ευχαριστώ για ..... (28/04/2009)

περισσότερα »

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΥΛΗΣ

Κοινή βούληση για επισφράγιση ισχυρής φιλίας μεταξύ των Επιμελητηρίων Κοζάνης και Κωνσταντινούπολης. Τη βεβαιότητά του ότι υπάρχει κοινή βούληση για επισφράγιση σχέσεων ισχυρής φιλίας και επωφελούς προώθησης επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ των μελών των Επιμελητηρίων Κοζάνης και Κωνσταντινούπολης, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Χρήστος Σάββας, στην ομιλία του προς τα μέλη του Τουρκικού Επιμελητηρίου, που υποδέχθηκαν την 47 μελή επιχειρηματική αποστολή του ΕΒΕ Κοζάνης ..... (28/04/2009)

περισσότερα »

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΒΒΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ»

Ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Χρήστου Σάββα, στους Εμπορικούς και Οικονομικούς Ακολούθους που επισκέπτονται τη Δυτική Μακεδονία στα πλαίσια του προγράμματος SYNERGASSIA του Οργανισμού Invest in Greece, με θέμα: «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ» Καστοριά 12 Μαρτίου 2009 Κυρίες και Κύριοι, Με την ιδιότητά μου του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης σας καλωσορίζω, εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου μας και εκ μέρους των επιχ..... (28/04/2009)

περισσότερα »

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΒΒΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΒΒΑ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΝΤΕ DOWNLOAD ΠΙΟ ΚΑΤΩ ..... (28/04/2009)

περισσότερα »

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΒΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ» Κυρίες και Κύριοι,Με την ιδιότητά μου του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης σας καλωσορίζω, εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου μας και εκ μέρους των επιχειρήσεων μελών μας, στην περιοχή μας.Η παρουσία σας εδώ και το ενδιαφέρον σας να ενημερωθείτε για την επιχειρηματική δυναμική και τις οικονομικές και επενδυτικές δυνατότητες όλων των Νομών της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι για εμάς τους εκπροσώπους τω..... (28/04/2009)

περισσότερα »

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ,κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ,κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΕΕΔΕ) Κοζάνη 13 Οκτωβρίου 2008Αμφιθέατρο Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Κύριε Ειδικέ Γραμματέα για την Ανταγωνιστικότητα (κ. Σταυρόπουλος )Αξιότιμοι εκπρόσωποι Φορέων και Οργανισμών,Κύριε Πρόεδρε του Συνδέσμου Βιομηχανιών Δυτ. Μακεδονίας (κ. Χαλάτσογλου)Κυρίες και Κύριοι,Θ..... (28/04/2009)

περισσότερα »

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΒΒΑ, ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η Τυποποίηση πυλώνας της Ποιότητας & της Ανταγωνιστικότητας στο σύγχρονο επιχειρείν»

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ,κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΒΒΑ, ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΟΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΕ ΜΕ ΘΕΜΑ:«Η Τυποποίηση πυλώνας της Ποιότητας & της Ανταγωνιστικότητας στο σύγχρονο επιχειρείν» ΚΟΖΑΝΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008(αίθουσα κινηματοθεάτρου «Φιλίππειο») Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του ΕΛΟΤ,Αξιότιμες κ. Πρόεδρε του ΣΕΒΕΑγαπητοί Συνάδελφοι,Κυρίες και Κύριοι, Σας καλωσορίζω εκ μέρους του Επιμελητηρίου Κοζάνης στη σημερινή εκδήλωση που γίν..... (28/04/2009)

περισσότερα »


Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα