Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Η ατζέντα της ημέρας

* Συνέντευξη Τύπου του Α.Π.Θ. για τη Φοιτητική Εβδομάδα, στην αίθουσα της Συγκλήτου (11:00:00, Θεσσαλονίκη/ΑΠΘ)

* O ΟΤΕ και τo conn-x TV θα παρουσιάσουν την αποκλειστική συνεργασία conn-x TV και Universal Channel (12:00:00, Αθήνα/Αίγλη Ζαππείου)

* Συζήτηση-συνέντευξη Τύπου για το θέμα της απευθείας παραχώρησης της χρήσης του αιγιαλού και της παραλίας σε ιδιώτες από τους ΟΤΑ οργανώνουν ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, το ΤΕΕ και οι οργανώσεις WWF EΛΛΑΣ και Δίκτυο Μεσόγειος SOS (12:00:00, Αθήνα/ΔΣΑ-Ακαδημίας 60)

* Συνέντευξη Τύπου του Δήμου Σταυρούπολης, στο Ολυμπιακό Μουσείο, για την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει από κοινού με το Δήμο Πολίχνης και κινήσεις πολιτών της ευρύτερης περιοχής για την απόδοση των δύο πρώην στρατοπέδων "Π. Μελά" και "Καρατάσιου" στην κοινων (12:00:00, Θεσσαλονίκη/Ολυμπιακό Μουσείο)

* Η καθιερωμένη συνάντηση του Δημάρχου Β. Παπαγεωργόπουλου με τους δημοσιογράφους, στο δημαρχείο (12:00:00, Θεσσαλονίκη/Βενιζέλου 45)

* Συνάντηση πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή με υπουργό Εσωτερικών Π. Παυλόπουλο (12:00:00, Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου)

* Εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo (12:30:00, Αθήνα/ξενοδοχείο "Μ. Βρετανία")

* "Δημοσιογραφία της Ενημέρωσης και Δημοσιογραφία του Εντυπωσιασμού" (12:30:00, Αθήνα/Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν ). Ομιλητές Μαρία Καραβία, Μαρία Χούκλη, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Μίμης Παπαναγιώτου κ.ά

* Ημερίδα Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών για τις εξελίξεις στα αμοιβαία κεφάλαια (14:30:00, Αθήνα/Hilton)

* 8ο συνέδριο Γέφυρες 2009 με θέμα "Περιφερειακή ανάπτυξη - Τοπική ανάπτυξη και χωρική συνοχή ως απάντηση στην κρίση" - Χαιρετισμός Κ. Χατζηδάκη (17:00:00, Αθήνα/"Αίγλη" Ζαππείου). Ομιλίες: Α. Διαμαντοπούλου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μ. Μελετόπουλος

* Ημερίδα με θέμα "Οικονομική κρίση και απασχόληση των νέων: Διέξοδος, Ευκαιρίες, Προοπτικές" (17:00:00, Αθήνα/του "Αθήνα 9,84" στη Τεχνόπολη ).

* "Οι συνέπειες της πειρατείας στις ακτές της Σομαλίας για τη διεθνή ναυσιπλοΐα και ο ρόλος της Ελλάδας", είναι το θέμα ημερίδας του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων (18:30:00, Αθηνα/Πανεπιστημίου 16). Ομιλητές οι καθηγητές Αστέρης Χουλιάρας και Αντώνης Μπρεδήμας

* Τακτική γενική συνέλευση ΣΕΤΕ (19:30:00, Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής). Ομιλία Κ. Καραμανλή

* Εκδήλωση του Ιδρύματος Ευγενίδου, με αφορμή την ολοκλήρωση της σειράς βιβλίων «Τα μυστικά του σύμπαντος» του Διονύση Σιμόπουλου, Διευθυντή του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου (19:30:00, Αθήνα/Ιδρυμα Ευγενίδου-Συγγρού 387)

* Ομιλία της Ντ. Μπακογιάννη σε δείπνο του Αμερικανοελληνικού Επιμελητηρίου για τη διεθνή οικονομική κρίση (20:00:00, Αθήνα/ξενοδοχείο "Μ. Βρετανία")

* Επίσκεψη Παπούλια στη Φινλανδία

* Επίσκεψη Α. Αλαβάνου στο Ηράκλειο της Κρήτης

* Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία- Πορεία για τον ξυλοδαρμό του Κούρδου πρόσφυγα (Θεσσαλονίκη)

* Πρόγραμμα Βουλής

11:00 (150) Επιτροπή ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: Τεχνολογία για την αειφόρο Γεωργία - Ενεργειακές καλλιέργειες - Βιοκαύσιμα.

12:00 (223) Επιτροπή ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Επεξεργασία και εξέταση των σχεδίων νόμων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας:

α) «Κύρωση της Συμφωνίας συνεργασίας στον τομέα άμυνας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Συμβουλίου Υπουργών της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης».

β) «Κύρωση της Συμφωνίας Πλαίσιο (FrameworkAgreement) μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού «ΑΤΗΕΝΑ», που αφορά στις υπηρεσίες μετακινήσεων και μεταφορών που παρέχονται από το Πολυεθνικό Συντονιστικό Κέντρο Στρατηγικών Θαλασσίων Μεταφορών των Αθηνών (AMSCC).

γ) «Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης (ΜemorandumofUnderstanding) μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Ιταλικής Δημοκρατίας.

12:00 (151) Επιτροπή ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: Ο βαθμός προώθησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στη χώρα μας.

13:00 (Γερουσίας) Επιτροπή ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης «Διασυνοριακές συγχωνεύσεις κεφαλαιουχικών εταιρειών».

14:00 (150) Επιτροπή ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης «Μεταρρυθμίσεις στην οργάνωση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, στη θεραπευτική μεταχείριση χρηστών ναρκωτικών ουσιών και άλλες διατάξεις».

18:00 (ολομέλεια) Αναφορές-ερωτήσεις

19:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ενσωμάτωση Οδηγιών 2006/98/ΕΚ, 2008/8/ΕΚ και 2007/74/ΕΚ, διατάξεων των Οδηγιών 2006/112/ΕΚ και 2006/69/ΕΚ, διατάξεις φορολογίας εισοδήματος, κεφαλαίου, ΦΠΑ και λοιπών φορολογιών και λοιπές διατάξεις». (1/3)

* Υδατοσφαίριση-World League ανδρών (Προκριματικά): Γαλλία-Ελλάδα - 20:30:00, Μασαλία (FRA)

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα