Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Άλλο ένα νεκρό αρκουδάκι από τροχαίο ατύχημα

Λίγα 24ωρα μετά το ατύχημα της 26ης Απριλίου που στοίχισε ένα μικρό αρκουδάκι, άλλο ένα προστίθεται στον γρήγορα αυξανόμενο αριθμό των νεκρών αρκούδων από τροχαίο ατύχημα· 14 την τελευταία πενταετία. Το αρκουδάκι χτυπήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης από αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό Κοζάνης - Καστοριάς, στην περιοχή Νεάπολης.

Το όχημα που συγκρούστηκε με το αρκουδάκι έχει σοβαρές ζημιές αλλά ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία του.

Την τελευταία πενταετία υπήρξαν 27 επίσημα καταγεγραμμένοι θάνατοι αρκούδων από τροχαία ατυχήματα, πυροβολισμούς και δηλητηριασμένα δολώματα.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα