Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ορυχείων της ΔΕΗ Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ορυχείων της ΔΕΗ Α.Ε. υπέβαλε ο κ. Κωνσταντίνος Μελάς, η οποία θα ισχύσει από 1ης Μαΐου 2009.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μελά για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει στη Γενική Διεύθυνση των Ορυχείων από τις διάφορες θέσεις στις οποίες υπηρέτησε κατά τις τελευταίες τέσσερις περίπου δεκαετίες, εξήρε το ήθος και την αφοσίωσή του στην Επιχείρηση και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην επαγγελματική και ιδιωτική του ζωή.
Επίσης, ο κ. Π. Αθανασόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Κ. Μελά για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των Ορυχείων, τόσο ποσοτικά όσο και οικονομικά, παρά τις δυσμενέστερες συνθήκες εξόρυξης που αντιμετώπισαν τα Ορυχεία κατά τα τελευταία χρόνια.

Η θέση θα προκηρυχθεί δημόσια και θα πληρωθεί σύμφωνα με τις ρυθμίσεις της Επιχείρησης. Χρέη Γενικού Διευθυντή Ορυχείων θα ασκεί, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Γενικός Διευθυντής Εμπορίας, ο κ. Χρήστος Ποσειδών.



Αθήνα, 30 Απριλίου 2009 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα