Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Μήνυμα του Νομάρχη Κοζάνης Γιώργου Δακή για την Πρωτομαγιά

Το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι πάντα επίκαιρο.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ στα πλαίσια του έντονα ευμετάβλητου, κοινωνικού, και οικονομικού περιβάλλοντος ο εορτασμός της πρωτομαγιάς συνιστά απόδοση της οφειλόμενης από όλους μας τιμής στους διαχρονικούς αγώνες για κράτος δικαίου, αλληλεγγύης και πρόνοιας.
Η πρωτομαγιά του 2009 βρίσκει το Νομό μας στην αφετηρία μίας νέας πλήρους διαφοροποιημένης εποχής που χαρακτηρίζεται από νέες προκλήσεις, νέους προβληματισμούς, νέα αιτήματα και νέες απαιτήσεις. Παραμένει ωστόσο μετά από 121 έτη εορτασμού της μία μέρα πλούσια σε μηνύματα γιατί μεταφέρει από γενιά σε γενιά τη μνήμη γεγονότων που σημάδεψαν την πορεία κυρίως εκείνων των ανθρώπων που η ζωή τους είναι συνυφασμένη με το μόχθο, την αγωνία και την ελπίδα για μια ασφαλέστερη ζωή.
Η Πρωτομαγιά του 2009, μας βρίσκει να αγωνιζόμαστε για ένα Νομό αντάξιο της ιστορικής του διαχρονικά συνεισφοράς, ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση παλεύουμε για την αναδόμηση και την ευημερία του Νομού μας, δε σταματούμε να διεκδικούμε με ήθος και συνέπεια όλα εκείνα που σχεδιάσαμε για το μέλλον του Νομού μας και των ανθρώπων του.
Αισιοδοξούμε ότι με την ενότητα όλων, εργαζόμενων, φορέων και επιχειρήσεων θα πετύχουμε πολλά και κυρίως θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία το οξύτατο για το Νομό μας πρόβλημα της ανεργίας.
Η Πρωτομαγιά θυμίζει σε όλους εμάς το χρέος που αναλάβαμε, ειδικότερα για τις νέες γενιές που δικαιούνται και αναζητούν ένα πιο επιτυχημένο αύριο.
Παντοτινά θυμόμαστε ότι οι επιτυχημένοι αγώνες γίνονται με ενότητα, αλληλεγγύη, αποφασιστικότητα και όραμα.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα