Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Εκλογές στην ΕΛΜΕ Κοζάνης

Εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων που θα συμμετέχουν στο 14ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΟΛΜΕ, διεξήχθησαν χθες στην ΕΛΜΕ Κοζάνης. Ψήφισαν 834 καθηγητές, βρέθηκαν 25 άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια. Η ΔΑΚΕ που έλαβε 375 ψήφους εξέλεξε 4 αντιπροσώπους, η ΠΑΣΚ με 249 ψήφους 3 και η Αγωνιστική Συσπείρωση Καθηγητών με 122 ψήφους εξέλεξε έναν αντιπρόσωπο. Δεν κατάφεραν να εκλέξουν αντιπρόσωπο οι Εναλλακτική Κίνηση με 49 και η Αριστερή Κίνηση με 14 ψήφους.

Ειδικότερα κατά σειρά ψήφων που έλαβαν εκλέγονται: από τη ΔΑΚΕ οι Άννα Κρανιώτη, Δημήτρης Γκατζάλας, Χάρης Βρέκας και Σπύρος Περδικάρης. Από την ΠΑΣΚ οι Κυριάκος Σημαδόπουλος, Παύλος Γυμνόπουλος και Κωνσταντίνος Μαργαρίτης. Ενώ από την Αγωνιστική Συσπείρωση καθηγητών εξελέγη ο Γιώργος Γκουτζηκώστας.

Να σημειώσουμε τέλος πως το συνέδριο της ΟΛΜΕ θα γίνει από 25 έως 28 Ιουνίου στην Αθήνα, όπου οι αντιπρόσωποι των ΕΛΜΕ όλης της χώρας θα διαμορφώσουν τις θέσεις του κλάδου, θα σχεδιάσουν την τακτική διεκδίκησής τους και θα εκλέξουν τη νέα διοίκηση της ΟΛΜΕ.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα