Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΕΦΥΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Με τίτλο «Η καρδιά του ελληνικού πόλο χτυπά το σαββατοκύριακο στην Πτολεμαϊδα» οι πανελλαδικές αθλητικές εφημερίδες αναφέρθηκαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του Φάϊναλ Φορ του Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης που διοργανώθηκε τον περασμένο μήνα στην Πτολεμαϊδα.

Η αθλητική εφημερίδα «Φως των Σπορ» φιλοξένησε μάλιστα στο φύλλο της 11ης Απριλίου 2009 εκτενή αποσπάσματα από τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε πριν την έναρξη των αγώνων στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πτολεμαϊδας και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις δηλώσεις του Δημάρχου Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη σχετικά με τη δυναμική που έχει αναπτύξει η Πτολεμαϊδα στον τομέα του αθλητισμού και την πρόθεση του δήμου να διαφυλάξει την ασφάλεια των αγώνων, όπως και έγινε.

Οι απεσταλμένοι των αθλητικών εφημερίδων δεν παρέλειψαν να αναφέρουν παντού τις άρτιες υποδομές του Κολυμβητηρίου της Πτολεμαϊδας και την άψογη φιλοξενία, ενώ και σε πολλές τοπικές εφημερίδες άλλων περιοχών της χώρας έγινε εκτενής αναφορά στους αγώνες.

Η Πτολεμαϊδα με τη συνεχή επαγρύπνηση για την απουσία οποιουδήποτε επεισοδίου κατά τη διάρκεια των αγώνων και την άρτια φιλοξενία έδωσε για μια ακόμα φορά τα διαπιστευτήριά της και είναι έτοιμη να φιλοξενήσει οποιαδήποτε μεγάλη διοργάνωση.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα