Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

«Ψηφοδέλτιο νίκης»

Ως ψηφοδέλτιο νίκης στις ευρωεκλογές του Ιουνίου παρουσίασε ο Γιώργος Παπανδρέου τους υπό τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου υπόλοιπους 21 υποψηφίους του Κινήματος.

Και επέμεινε ιδιαίτερα στον χαρακτήρα δημοψηφίσματος κατά της κυβερνητικής πολιτικής που εκ των πραγμάτων προσλαμβάνουν πλέον οι ευρωεκλογές, αφού έχει αποκλειστεί η πιθανότητα ταυτόχρονα πρόωρων εθνικών εκλογών. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που έκανε λόγο για ένα ψηφοδέλτιο που υλοποιεί τη βασική επιλογή του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές και στηρίζεται στο «πρώτα ο πολίτης», επέλεξε πρόσωπα από την πολιτική, τον πολιτισμό, την επιστήμη, τη νεολαία, τον κόσμο της εργασίας, αλλά και τη διαφορετικότητα, για να σχηματίσει ένα ψηφοδέλτιο το οποίο φιλοδοξεί να διατηρήσει και να διευρύνει τις διαφορές που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Όπως και στο παρελθόν, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε επιλογές που η καθεμιά έχει τουλάχιστον έναν συμβολισμό, δημιουργώντας την αίσθηση ότι με τον ίδιο τρόπο θα κινηθεί στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών, αλλά και τον σχηματισμό της κυβέρνησής του.

Με πολιτικό συμβολισμό
Από τα 22 ονόματα που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του κόμματος στα κεντρικά γραφεία στην οδό Ιπποκράτους- σε αντιδιαστολή με τη φιέστα που οργάνωσε η Νέα Δημοκρατία στο Ζάππειο - ασφαλώς τους πολιτικούς συμβολισμούς συγκεντρώνουν τρία πρόσωπα: Ο επικεφαλής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος με μακρά θητεία στον ΟΟΣΑ και καλές πανεπιστημιακές σπουδές στα οικονομικά, πλην της επιτυχούς παρουσίας του στο δύσκολο πόστο του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος, επιλέχθηκε για να συμβολίσει την πολιτική μάχη που θα δώσει το ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές.

ΤΑ ΝΕΑ

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα