Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην παγκόσμια Ολυμπιάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής

Ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής και ο Αντινομάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης, Παύλος Τσότσος,


δέχθηκαν τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας και τους συνεχάρησαν για την εκπροσώπηση της πατρίδας μας στην παγκόσμια Ολυμπιάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής στη Νότια Κορέα.
Οι μαθητές μας απέδειξαν, για μια ακόμη φορά, ότι με τη μεθοδικότητα και τη σωστή καθοδήγηση μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να οδηγηθούν στην επιτυχία.
Ο Νομάρχης Κοζάνης, Γιώργος Δακής, απένειμε στους μαθητές και τα πιστοποιητικά εξαιρετικής απόδοσής τους, τα οποία στάλθηκαν από την παγκόσμια διοργάνωση.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης είναι πάντα αρωγός σε κάθε ανάλογη προσπάθεια και έχει τη βούληση για τη διεκδίκηση της πραγματοποίησης το 2011, του τελικού της πανελλήνιας διοργάνωσης εκπαιδευτικής ρομποτικής, στο Νομό Κοζάνης.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα