Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Η διατήρηση της ΔΕΗ στην πιο υγιή της κατάσταση και οι προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής του Ενεργειακού Λεκανοπεδίου είναι – εκ των πραγμάτων - δύο άρρηκτα συνδεδεμένα κεφάλαια και το Συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,

προκειμένου να αποτρέψει κάθε τι αρνητικό που θα μπορούσε να μπει εμπόδιο στις δύο παραπάνω παραμέτρους, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ήταν και θα είναι στο προσκήνιο προκειμένου να αγωνιστεί και την βελτίωση των συνθηκών.
Στην παρούσα φάση, σε μία κρίσιμη στιγμή για την Επιχείρηση και για συναδέλφους μας, σε μία εποχή που η διεθνής οικονομική κρίση έχει πλέον μεταφερθεί στον τόπο μας και έχει χτυπήσει την πόρτα μας, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπροστά στις εξαγγελίες για πάγωμα των προσλήψεων στην μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία και δράση –δυστυχώς για μία ακόμα φορά για τα αυτονόητα- μαζί με τους επιτυχόντες των διαγωνισμών, που ζουν μετά από 3 ολόκληρα χρόνια ακόμα μεγαλύτερη την απογοήτευση, τον προβληματισμό και την ανασφάλεια για το μέλλον τους.
Σύσσωμος ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, η τοπική κοινωνία και κάθε ένας ευαισθητοποιημένος πολίτης, που ενδιαφέρεται για το μέλλον της περιοχής μας, βγαίνει για μία ακόμα φορά. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στην υποχρέωση που έχουμε να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.
Ξεκινούμε την Τρίτη 16/2 και ώρα 6.30 π.μ. με κατάληψη στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για να δώσουμε ένα αρχικό, δυνατό μήνυμα, ότι η οπισθοχώρηση δεν αποτελεί –σε καμία περίπτωση- πιθανό σενάριο στον αγώνα που ξεκινάμε. Δεν θα επιτρέψουμε το μαράζωμα της ΔΕΗ, δεν θα επιτρέψουμε την εξέλιξη της περιοχής σε κρανίου τόπο, δεν θα συναινέσουμε στο να μπει ταφόπλακα στην Ενεργειακή Καρδιά της χώρας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.
ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/2 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.30 π.μ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ. ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα