Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Δύσκολες μέρες για Παπακωνσταντίνου στο ΠΑΣΟΚ

“Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα. Και αν υπάρξουν δεν θα τα ανακοινώσω εγώ γιατί θα έχω παραιτηθεί”.

Αυτή η φράση αποδίδεται – σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ – στον υπουργό Οικονομικών ο οποίος δέχεται βροχηδόν τα εσωκομματικά πυρά, καθώς αποτελεί ευκολότερο στόχο από τον πρωθυπουργό, όπως είναι φυσικό.
Ο υπουργός βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο κατά τη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, όπου αναγκάστηκε να επαναλαμβάνει την αναγκαιότητα των μέτρων. Ενδεικτική ήταν η οργισμένη απάντηση που έδωσε στην Τ. Αντωνίου, όταν εκείνη τον ρώτησε: “Στις 18 Απριλίου είχατε πει ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα και ότι αυτό προκύπτει από τις συζητήσεις σας με το ΔΝΤ. Τελικά μας δουλεύετε ή μας δουλεύουν;” “Ούτε σας δουλεύουμε, ούτε μας δουλεύουν” απάντησε ο κ. Παπακωνσταντίνου, κάνοντας σαφές ότι δεν χωρούν αστεία.
Στη συνεδρίαση ο κ. Παπακωνσταντίνο δέχτηκε μεγάλη πίεση από τα στελέχη, που ζητούν επιτακτικά να μάθουν αν θα υπάρξουν νέα μέτρα. Πολλοί βουλευτές κατηγορούν τον υπουργό ότι απαξιώνονται και δεν ξέρουν τί να πουν όταν πηγαίνουν στις περιφέρειές τους.

Ο Ανδρέας Μακρυπίδης μάλιστα – σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ – κατηγόρησε τους βουλευτές ότι σιώπησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. “Τί τα λέτε αυτά εδώ; Όταν έπρεπε να τα πείτε στον πρωθυπουργό δεν τα είπατε”. Η παρέμβαση αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και μάλιστα ο Γ. Κουτσούκος του είπε: “Αυτό που είπες να το πάρεις αμέσως πίσω. Ό, τί είχα να πω το είπα και στο Πολιτικό Συμβούλιο και παντού για το άδικο των μέτρων και την έλλειψη ενημέρωσης των βουλευτών”.

Πηγή : www.newsit.gr/

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα