Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΑΝΕΡΓΟΙ: Πρόγραμμα απασχόλησης 20.000 εποχικών σε δήμους/κοινότητες μέσω ΟΑΕΔ

Την πρόσληψη 20.000 ανέργων σε δήμους και κοινότητες σε όλη τη χώρα μέσω του ΟΑΕΔ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ κ. Νικήτας Κακλαμάνης, παρουσία της υπουργού Απασχόλησης Φάνης Πετραλιά και του διοικητή του ΟΑΕΔ Γ. Βερναρδάκη. Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος Ιουνίου.

Οι προσλήψεις αφορούν εγγεγραμμένους ανέργους στους καταλόγους του ΟΑΕΔ και θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο μνημονίου συνεργασίας που υπέγραψαν η ΚΕΔΚΕ και το υπουργείο Απασχόλησης.

Να σημειωθεί ότι θα δοθεί προτεραιότητα πρόσληψης στις περιοχές όπου παρατηρείται αύξηση της ανεργίας, αλλά και στις φτωχές περιφέρειες.

Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους θα υποβληθούν ηλεκτρονικά προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια, ενώ η διάρκεια της απασχόλησης θα κυμαίνεται από 6 μήνες έως 3 χρόνια.

Bookmark and Share

1 σχόλια:

  1. ioannis says

    den exo ensima sthn ellada apo to 2007 eos to 2011.eimai odigos epagelmatias, anergos, anasfalistos.
    thelo doylia, oti nane,ta xeria moy pianoyn,kai eimai kai kalo pedi,an kai genithika to 1962 eimai akoma mikros kai filotimos . KAI ETSH THA MHNO GIA PANDA.


Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα