Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Η ατζέντα της ημέρας

* Ημερίδα με θέμα "Προβλήματα της Εφηβικής Ηλικίας" διοργανώνει η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του Α.Π.Θ., στην Κτηνιατρική Σχολή (10:00:00, Θεσσαλονίκη/ΑΠΘ)

* Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα επισκεφθεί το Λιμεναρχείο Πάτρας (10:00:00, Πάτρα)

* 17ου Οικονομικό και Περιβαλλοντικό Φόρουμ του ΟΑΣΕ - Εναρξη εργασιών από την Ντ. Μπακογιάννη (11:00:00, Λαγονήσι/Λαγονήσι)

* Συνέντευξη Τύπου του Μίμη Πλέσσα στο Μέγαρο Μουσικής, με αφορμή τη συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (11:30:00, Θεσσαλονίκη/Μέγαρο Μουσικής)

* Συνέντευξη Τύπου Αλ. Παπαρήγα για τις τελευταίες εξελίξεις στην Υγεία και την Κοινωνική Ασφάλιση (12:00:00, Αθήνα/Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους Εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ)

* Εκδήλωση της Microsoft Ελλάς με θέμα: "Η καινοτομία στην εκπαίδευση" - Χαιρετισμοί Αρη Σπηλιωτόπουλου και Αννας Διαμαντοπούλου (13:45:00, Αθήνα/Βασ.Σοφίας 103 - χώρος: Κέντρο Καινοτομίας)

* Σεμινάριο, με τίτλο, "Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μέρος του προβλήματος ή μέρος της λύσης", στην Αίθουσα Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Επιστημών Α.Π.Θ. (17:00:00, Θεσσαλονίκη/Α.Π.Θ). Σημείωση: Το Σεμινάριο διοργανώνεται από την περιβαλλοντική οργάνωση ΚΑΛΛΙΣΤΩ σε συνεργασία με το Σύλλογο Φοιτητών Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και την ομάδα Εντύπου 450ο Φαρενάιτ και θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο της Σχολής ΝΟΠΕ του Α.Π.Θ.,

* Παρουσία Α. Παπαρήγα σε εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων αγωνιστών «Το σπίτι του Αγωνιστή» στον Αγιο Δημήτριο (18:00:00, Ομήρου 35)

* Ημερίδα με θέμα "Νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων" (18:30:00, Αθήνα/Ακαδημίας 60Αίθουσα τελετών ΔΣΑ). Χαιρετισμοί: Αλαβάνος Γιάννης, πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας- Παξινός Δημήτρης, πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου ΑΘηνών

* Τελετή μνήμης και τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού ("Διεκδικητική Αγρυπνία" και "Λαμπαδηδρομία"), στην πλατεία Αγίας Σοφίας (19:00:00, Θεσσαλονίκη/πλατεία Αγίας Σοφίας)

* Εγκαίνια του ξενώνα SOS ΕΛΙΖΑ για την αποκατάσταση κακοποιημένων και παραμελημένων βρεφών και νηπίων (19:00:00, Μαρούσι/Δασκάλου Κιτσίου 16)

* Ομιλία του Α. Σαμαρά σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κ. Καραμανλής" με θέμα "Προκλήσεις και προοπτικές για την ΕΕ" (19:30:00, Αθήνα/ξενοδοχείο "Κάραβελ")

* Ομιλία Α. Παπαρήγα σε συγκέντρωση στο Περιστέρι (20:00:00, Περιστέρι/πλατεία Αγίου Αντωνίου)

* Επίσκεψη Παπούλια στη Δανία

* Ο υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λυκουρέντζος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Φλώρινα.

Αθλητική ατζέντα

* Υδατοσφαίριση-Α1 γυναικών (Πλέι οφ, τελικός, 4ος αγώνας): Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη - 19:00:00, Πειραιάς (GRC)

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα