Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ

Αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε αργά απόψε, κατά πλειοψηφία, το ΔΣ του συνδικάτου.

Η ΓΕΝΟΠ παραπέμπει στη συνάντηση που έχει οριστεί για μεθαύριο (Παρασκευή) με τους υπουργούς Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και Εργασίας Α. Λοβέρδο για τα θέματα των μισθών, των συντάξεων και των προσλήψεων και, σύμφωνα με την απόφαση, αν αυτή αποβεί άκαρπη, θα ξεκινήσουν 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Μαρτίου.
Ωστόσο, περικοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν σήμερα, κατά τη διάρκεια της απεργίας της Γενικής Ομοσπονδίας Προσωπικού (ΓΕΝΟΠ) της ΔΕΗ, που έθεσε εκτός λειτουργίας μονάδες ηλεκτροπαραγωγής.

Το πρωί συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ απέκλεισαν για λίγη ώρα, την είσοδο των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη. Διακοπή ρεύματος διάρκειας μισής ώρας έγινε στις 6.30 το πρωί, στις περιοχές Καλλιθέας - Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με τεχνικούς της επιχείρησης οφείλεται σε βλάβη γραμμής υψηλής τάσης και όχι στην απεργία.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα