Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Επταμελής αποστολή του Δήμου Πτολεμαΐδας επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες την Κύπρο και συγκεκριμένα τον... αδελφοποιημένο με την Πτολεμαϊδα Δήμο της Έγκωμης, που είναι προάστιο της Λευκωσίας. Η αποστολή της Πτολεμαϊδας μαζί με τους άλλους δύο αδελφοποιημένους με την Έγκωμη ελληνικούς δήμους, τα Χανιά και την Ιθάκη, ακολούθησε πρόγραμμα ενημέρωσης και ξεναγήσεων στις ομορφιές της Κύπρου.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων και των 4 Δήμων, με προεδρεύοντα των Δήμαρχο Έγκωμης Δρ. Νίκο Παυλίδη και προεδρείο τους δημάρχους Χανίων Κ. Βιρβιδάκη, Ιθάκης Γ. Βασιλόπουλο και τον αντιδήμαρχο Πτολεμαΐδας Απ. Καΐδη. Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησε συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις σε σημαντικά θέματα τεχνολογίας, πρασίνου και καθαριότητας, προγραμματισμού και κονδυλίων Ευρωπαϊκής Ένωσης και πολιτισμού.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση – διάλεξη από το Δήμαρχο Έγκωμης κ. Παυλίδη, Πρόεδρο του Παγκύπριου Συντονιστικού Οργάνου Αιμοδοσίας, ο οποίος έδειξε το υψηλό επίπεδο εθελοντισμού και αιμοδοσίας και τον υποδειγματικό τρόπο οργάνωσης της αιμοδοσίας στην Κύπρο.

Οι αποστολές ξεναγήθηκαν στις ομορφιές της Κύπρου, αλλά και σε σημαντικά μνημεία της ιστορίας της Μεγαλονήσου, όπως ο τύμβος της Μακεδονίτισσας και τα «φυλακισμένα μνήματα».


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Πτολεμαΐδα 08–04–2009

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα