Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

3ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΔΙΚΚΑ

Για τρίτη συνεχή χρονιά το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο του Γυμνασίου Περδίκκα προωθεί την ιδέα του ελεύθερου αθλητισμού χωρίς όρια, διοργανώνοντας αθλητικό και όχι μόνο, τουρνουά για μαθητές Γυμνασίου ζητώντας τη συμμετοχή μαθητών από τα υπόλοιπα Γυμνάσια της Εορδαίας.

Το ποδόσφαιρο 5*5, το μπάσκετ 3on3 , το βόλεϊ αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις όπως το graffiti θα έχουν και αυτή τη φορά την τιμητική τους.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, των καθηγητών, της Διεύθυνσης του Γυμνασίου, της Ε.Λ.Μ.Ε. Εορδαίας, πολιτών και φορέων της περιοχής που αγαπούν τα παιδιά και προάγουν τον αθλητισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες gym-perdik.koz.sch.gr/

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα