Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Η ατζέντα της ημέρας (4-5-09)

* Ομιλία Ντ. Μπακογιάννη κατά την έναρξη της Διάσκεψης Προέδρων των Κοινοβουλίων των χωρών που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Αδριατικής-Ιονίου (09:30:00, Αθήνα/Βουλή)

* Στρογγυλό τραπέζι με θέμα "Συζήτηση για τη θέσπιση νόμου στην Γ'θμια Εκπαίδευση για τους αναπήρους και τι ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση" διοργανώνεται στο ΑΠΘ (κτίριο διοίκησης), στο πλαίσιο της φοιτητικής εβδομάδας (10:00:00, Θεσσαλονίκη/ΑΠΘ)

* Ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ με θέμα "Η Ευρώπη που θέλουμε" (10:00:00, Αθήνα/ξενοδοχείο "Κάραβελ" ).Ομιλία Γ. Παπανδρέου στις 19:30

* Συνέντευξη Τύπου για φιλανθρωπική συναυλία της Λέσχης Φίλων Jose Carreras στο Μέγαρο Μουσικής (12:00:00, Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής)

* Η ΓΓ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις ευρωεκλογές (12:00:00, Αθήνα/Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους)

* Οικονομικός απολογισμός ΕΡΤ από τον Χρ. Παναγόπουλο (12:00:00, Αθήνα/Μουσείο Κυκλ. Τέχνης)

* Η ΠΑΣΠ Νομικής ΑΠΘ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα ''Φοιτητικός συνδικαλισμός : Πελατειακές σχέσεις ή ελπίδα για το μέλλον;'' με ομιλητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στο αμφιθέατρο Ευριγένης της Νομικής (13:00:00, Θεσσαλονίκη/ΑΠΘ)

* Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Συλλόγου Μνήμης Παιδιών Αιωνίων Ταξιδευτών «Στήριξις» διοργανώνει η Νομαρχία, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (13:00:00, Θεσσαλονίκη/Νομαρχία)

* Ημερίδα με θέμα "Νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα πλαίσια του προγράμματος Ανθρωποι", στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (18:00:00, Θεσσαλονίκη/ΕΒΕΘ). Σημείωση: Την εκδήλωση διοργανώνουν το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) και ο Ελληνικός Οργανισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας (ΕΟΜΜΕΧ).

* Τελετή απονομής λογοτεχνικών βραβείων "Διαβάζω 2009" (19:00:00, Αθήνα/Μουσείο Μπενάκη-Πειραιώς 138)

* Διάλεξη με θέμα "Παιδιά- έφηβοι και εξαρτήσεις: Από το διαδίκτυο μέχρι το κάπνισμα" διοργανώνει η Νομαρχία Θεσσαλονίκης και η εταιρεία Συμβούλων Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας EMPLOY, στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" (19:00:00, Θεσσαλονίκη/Εθνικής Αμύνης 1)

* Διάλεξη με θέμα "Μεσόγειος: μοντέλο μελέτης της επίδρασης της ανθρώπινης δραστηριότητας στην παγκόσμια κλιματική αλλαγή" του Νομπελίστα καθηγητή Jean Pierre Bethoux στην ΕΣΗΕΜ-Θ - (20:00:00, Θεσσαλονίκη/ΕΣΗΕΜ-Θ)

* Επίσκεψη Παπούλια στη Φινλανδία

Πρόγραμμα Βουλής

18:00 (ολομέλεια) Συζήτηση πορίσματος για υπόθεση Παυλίδη

23:00 Ψηφοφορία

Αθλητική ατζέντα

* Βόλεϊ-Α1 Ανδρών (τελικοί, 3ος αγώνας): Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός - 18:00:00, Αθήνα/Γλυφάδα

* Βόλεϊ-Α1 Γυναικών (τελικοί, 2ος αγώνας): Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - 16:00:00, Πειραιάς/Ρέντης

* Ποδόσφαιρο-Β' Εθνική (32η αγωνιστική)

* Υδατοσφαίριση-Α1 γυναικών (Πλέι οφ, Β΄ φάση, 2οι αγώνες), ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

18.00 Εθνικός-Ολυμπιακός

19.00 ΝΕ Πατρών-Βουλιαγμένη

19.00 Ηρακλής-Γλυφάδα

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα