Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ 40 ΧΥΤΟΣΙΔΕΡΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

Μία ακόμη απαράδεκτη ενέργεια ασυνείδητων πολιτών συνέβη στην Πτολεμαϊδα, καθώς τις τελευταίες ημέρες διαπιστώθηκε ότι κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί από την Πτολεμαΐδα στον νέο οικισμό Κομάνου, άγνωστοι αφαίρεσαν περίπου 40 χυτοσιδερά καλύμματα κεντρικών φρεατίων βάθους 3 μέτρων.

Το γεγονός προκάλεσε την αγανάκτηση του Δημάρχου Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη, δεδομένου ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται κάτι ανάλογο, ενώ άμεση ήταν παρέμβαση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πτολεμαΐδας, καθώς τα ακάλυπτα φρεάτια εγκυμονούν κινδύνους τόσο για τους περιπατητές, τους αγρότες όσο και για τα παιδιά του παρακείμενου καταυλισμού των τσιγγάνων.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Κώστα Ανδρεάδη έχει ασκηθεί μήνυση κατά αγνώστων, διότι εκτός από την επικινδυνότητα των ακάλυπτων φρεατίων, το κόστος για την αντικατάστασή τους είναι μεγάλο για τον Δήμο.

Παρόμοιο συμβάν σημειώθηκε πριν από δυο μήνες στο τοπικό διαμέρισμα Περδίκκα, όπου άγνωστοι αφαίρεσαν καλύμματα κεντρικών φρεατίων, τα οποία βέβαια επειδή είναι αδύνατον να επανατοποθετηθούν, προορίζονται για πώληση.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα