Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Η ατζέντα της ημέρας

* Εγκαίνια των εγκαταστάσεων του Αγροκτήματος της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. στον Κολχικό από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κ.Κιλτίδη (11:00:00, Θεσσαλονίκη/Λαγκαδάς)

* Συνέντευξη Τύπου της εταιρίας ΣΤΕΛΜΑ Α.Τ.Ε., που έχει αναλάβει να "φρεσκάρει" τον Πύργο του Άιφελ (11:30:00, Θεσσαλονίκη /Μακεδονία Παλάς)

* Συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την 8η Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού, στην Αίθουσα Συσκέψεων του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (11:30:00, Θεσσαλονίκη/ΥΜΑ-Θ )

* Επίσκεψη Στυλιανίδη-Βαληνάκη στο αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ (13:00:00, Αθήνα/Κόκκινος Μύλος.Θα επιθεωρήσουν βαγόνια του ΗΛΠΑΠ, ειδικά ζωγραφισμένα για τη Μέρα της Ευρώπης

* Ημερίδα με θέμα: "Τα αποτελέσματα των έργων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Α.Π.Θ." διοργανώνει η Επιτροπή Ερευνών του Α.Π.Θ., στην αίθουσα τελετών της Φιλοσοφικής (Θεσσαλονίκη/ΑΠΘ)

* Οι υφυπουργοί Παιδείας Σπύρος Ταλιαδούρος και Ανδρέας Λυκουρέντζος θα εγκαινιάσουν το νέο κτίριο του μουσικού σχολείου Τρικάλων (Τρίκαλα)

* 1η Διεθνή Ημερίδα για τα Οικονομικά της Ενέργειας, με θέμα: "Αξιοποίηση ενεργειακών πόρων και επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα" (Θεσσαλονίκη/Ηλέκτρα Παλάς). Σημείωση: Την ημερίδα διοργανώνουν ο Ελληνικός Οργανισμός Ενεργειακών Οικονομικών (Η.Α.Ε.Ε.) και το Ελληνικό Συνδεδεμένο Γραφείο του International Association for energy economics (I.A.E.E.)

Πρόγραμμα Βουλής

10:00 (ολομέλεια)

Α. Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας.

Β. Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, για τον εορτασμό της Ημέρας του Φιλελληνισμού και της Διεθνούς Αλληλεγγύης.

11:30 (ολομέλεια)

Γ. Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, με πρωτοβουλία της γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων με θέμα τα δικαιώματα της νεολαίας στη μόρφωση, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό.

Αθλητική ατζέντα

* Υδατοσφαίριση-World League γυναικών (Προκριματική φάση, α΄ γύρος, 1η ημέρα), Αθήνα/κολ. Αλίμου (GRC), 20.45 ΕΛΛΑΔΑ-Γερμανία

22.00 Ρωσία-Μ.Βρετανία

* Κολύμβηση-22ο Ακρόπολις (1η ημέρα), Αθήνα/κολ. Αλίμου (GRC)

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα