Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Η ατζέντα της ημέρας

* Συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών με θέματα: Διενέργεια προεκλογικού αγώνα και προβολή κομμάτων (09:30:00, Αθήνα/Σταδίου 27)

* Εκδήλωση με θέμα "25 χρόνια ΕΟΦ" (10:00:00, Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής)

* Συνέντευξη Τύπου ενόψει των φοιτητικών εκλογών θα δώσουν o πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Παπανικολάου, ο Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Μάνος Κασσελάκης και ο Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΤΕΙ Αντώνης Μαγκλάρης (10:30:00, Αθήνα/Γραφεία ΟΝΝΕΔ-Λυκούργου )

*Επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Στοκχόλμη. Στις 12.00 θα συναντηθεί με τον Σουηδό ομόλογό του. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

* Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρας και ο Συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Θεωνάς θα παρουσιάσουν σε συνέντευξη Τύπου το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 7ης Ιουνίου (11:00:00, Αθήνα/Athens Imperial )

* Ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος και ο υφυπουργός Χρ. Ζώης θα παρουσιάσουν τις δράσεις και προοπτικές του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (11:00:00, Αθήνα/Ζάππειο Μέγαρο)

* Ο ΥΠΕΘΟ Γ Παπαθανασίου θα συναντηθεί με την Υπουργό Εξωτερικού Εμπορίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Shaikha Bint Khaled al Kassimi (11:00:00, Α8ήνα/ΥΠΕΘΟ)

* Ημερίδα με θέμα "Παιδεία για τα Μέσα" ενόψει της πιλοτικής εφαρμογής του προγράμματος στα σχολεία, στο συνεδριακό κέντρο "Διακονία" (Χαριλάου) (11:30:00, Θεσσαλονίκη/Νικολάου Πλαστήρα 65). Σημείωση: Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Εσωτερικών, Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Δ/νση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων

* Συνέντευξη Τύπου Αλέκας Παπαρήγα. Θα παρουσιάσει την Κοινή Διάκηρυξη ΚΚ της Ευρώπης για τις ευρωεκλογές (12:00:00, Αθήνα/εκλ. κέντρο ΚΟΑ )

* Συνάντηση εργασίας, στη Νομαρχία, με θέμα "Συζήτηση-ενημέρωση σχετικά με τη γρίπη των χοίρων"(12:30:00, Θεσσαλονίκη/Νομαρχία)

* Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου, θα μιλήσει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (12:30:00, Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής)

* ΚΚΕ - Oμιλία Α. Παπαρήγα σε συγκέντρωση φοιτητών στη Φιλοσοφική Αθήνας (14:00:00, Αθήνα/Ζωγράφου)

* Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε., στο ΥΜΑΘ (15:00:00, Θεσσαλονίκη/ΥΜΑΘ )

* Ημερίδα για την ελληνική γλώσσα στην παλαιά Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. (19:30:00, Θεσσαλονίκη/ΑΠΘ). Σημείωση: Την εκδήλωση διοργανώνει το πολιτιστικό σωματείο "Ελληνικη Γλωσσική Κληρονομιά" και το Α.Π.Θ.

* Ημερίδα για την ελληνική γλώσσα στην παλαιά Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. ( 19:30:00, Θεσσαλονίκη/ΑΠΘ). Σημείωση: Την εκδήλωση διοργανώνει το πολιτιστικό σωματείο "Ελληνικη Γλωσσική Κληρονομιά" και το Α.Π.Θ.

* Ομιλία Α. Τσίπρα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά (19:30:00, Πειραιάς/Πλατεία Κοραή)

* Παρουσίαση βιβλίου του Μ. Ανδρουλάκη - Ομιλητές ο Δ. Σιούφας και ο Θ. Πάγκαλος - (20:00:00, Αθήνα/Κύπρου 69 - πλατεία Μπουρναζίου)

* Ετήσια Γενική Συνέλευση ΣΕΒ παρουσία πρόεδρου Δημοκρατίας κ.Κάρουλου Παπούλια

Πρωινή Συνεδρίαση:

Ομιλία προέδρου ΠΑΣΟΚ κ.Γιώργου Παπανδρέου

Απογευματινή Συνεδρίαση:Ομιλίες

- πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή,

- υπουργού Οικονομίας κ .Γ. Παπαθανασίου, Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής

* Διήμερη εκδήλωση (11 και 12/5), με θέμα τη διαχείριση και αξιοποίηση ακινήτων, τις επενδύσεις και τις προοπτικές στον κλάδο, διοργανώνει, στο «Μακεδονία Παλλάς»

* Σύνοδος ΥΠΕΞ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Συμμετοχή Ι. Βαληνάκη (Μαδρίτη )

* Παρουσίαση βιβλίου - Ομιλία Ν. Καραχάλιου

* Ημερίδα και Επιχειρηματική Συνάντηση αφιερωμένη στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας οργανώνεται υπό την αιγίδα του Οικονομικού και Εμπορικού Γραφείου της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα, Αθήνα/ELECTRA PALACE - Σύνταγμα

Αθλητική ατζέντα

* Ποδόσφαιρο-Β' Εθνική (33η αγωνιστική) - 17:45:00, Καστοριά-Ηλυσιακός

Απόλλων Καλαμαριάς-Διαγόρας

Καλλιθέα-ΑΣΚ Ολυμπιακός

Εθνικός Αστέρας-Κέρκυρα

ΠΑΣ Γιάννινα-Αγροτικός Αστέρας

Καλαμάτα-Ιωνικός

Πιερικός-Βέροια

Καβάλα-Ατρόμητος

Εθνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα