Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΔΙAΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Για μία ακόμα φορά μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Νομού Κοζάνης, εκπαιδευτικοί και μαθητές, έρχονται να αποδείξουν ότι το δυναμικό τους είναι ισχυρό, ικανό και πολλά υποσχόμενο.
Οι συμμετέχοντες και επιτυχόντες στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής απέδειξαν με τα έργα τους ότι και τις δυνατότητες είχαν και μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν για να αποσπάσουν την καλύτερη δυνατή διάκριση.

Η συμμετοχή τους και μόνο θα αποτελούσε από μόνη της επιτυχία. Το γεγονός ότι απέσπασαν πρωτιές μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα περισσότερο υπερήφανοι και αισιόδοξοι για το μέλλον που διαγράφει η σημερινή μαθητιώσα νεολαία της περιοχής.

Τα μέλη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ συγχαίρουν θερμά τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τους που μέσα από συλλογική και μεθοδική δουλειά πέτυχαν τον στόχο τους, κάνοντάς μας υπερήφανους και δίνοντας το παράδειγμα προς μίμηση.

Ευχόμαστε η συνέχεια να είναι ακόμα περισσότερο επιτυχής και δηλώνουμε ότι σε όποια περίπτωση κριθεί απαραίτητη η συμβολή και στήριξή μας, θα σας την προσφέρουμε αφειδώς.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα