Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα ευρωπαϊκά προγράμματα και οι δυνατότητες που αυτά δίνουν στους νέους βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργάνωσαν από κοινού η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Κοζάνης και η Θεατρική Συντροφιά Πτολεμαΐδας. Η Εσπερίδα πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Ινστιτούτου Νεολαίας και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, με συνδιοργανωτές την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης – ΕΠΤΑΚ, το Δήμο Πτολεμαΐδας και την στήριξη του Ι.Π.Α.Δ.Μ.


Στην ενδιαφέρουσα εσπερίδα εκπρόσωποι της γενικής γραμματείας νέας γενιάς υπεύθυνοι για τα ευρωπαϊκά προγράμματα νέων Ιωάννα Τσουκανά και Νατάσα Δεδούση ενημέρωσαν τους νέους και τους πολιτιστικούς φορείς της περιοχής για όλα τα Ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν τους νέους και καλύπτει όλους τους πιθανούς τομείς ενδιαφέροντός τους. Εκπαίδευση - Σπουδές - Κατάρτιση - Εργασία - Απασχόληση - Κινητικότητα - Εθελοντισμό - Σεμινάρια - Ανταλλαγές Νέων - Εκδηλώσεις - Ανεύρεση Πόρων και πολλά άλλα. Η εν λόγω Εσπερίδα αποτελεί μέρος από μια σειρά εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν και σε άλλες περιοχές του Νομού Κοζάνης.

«Σκοπός της Εσπερίδας είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και συμμετοχή της νέας γενιάς και των Πολιτιστικών Φορέων για δράσεις που πραγματοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρώπη είναι γεμάτη ευκαιρίες! Το μόνο που χρειάζεται είναι ακριβής και έγκυρη πληροφόρηση. Πληροφόρηση που περιλαμβάνει», τόνισαν οι ειδικοί.

Αντίστοιχες ενημερωτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές προκειμένου οι νέοι να μάθουν για τις ευκαιρίες που παρέχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα