Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ

Θεσμό για τα μουσικά δρώμενα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής αποτελεί η «πανελλήνια χορωδιακή συνάντηση», που διοργάνωσε για 4η συνεχή φορά ο Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαϊδας «Η Μικρά Ασία» το Σάββατο 9 Μαρτίου στο γεμάτο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας υπό την αιγίδα του δήμου, της Ν.Α. Κοζάνης και του υπουργείου εξωτερικών.



Στη χορωδιακή συνάντηση συμμετείχαν πέντε χορωδίες από την Αιανή, τη Θεσσαλονίκη, τα Μουδανιά, τη Βουλγαρία και το διοργανωτή σύλλογο, που παρουσίασαν έντεχνα, λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, ενώ στόχος της διοίκησης, σύμφωνα με τον πρόεδρο Παναγιώτη Στεργιούλη είναι η αναβάθμιση του θεσμού σε παμβαλκανικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.



Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή συνάντηση χορωδιών, καθώς το χορωδιακό τραγούδι είναι ιδιαίτερο, αποτελεί το πάντρεμα πολλών φωνών και δίνει τη δυνατότητα μουσικής επικοινωνίας και έκφρασης συναισθημάτων.









































Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα