Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Με ένα διήμερο Φεστιβάλ μοτοσικλέτας, ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Πτολεμαϊδας (ΜΟΠ) υπό την αιγίδα του Δήμου Πτολεμαϊδας γιόρτασε για 4η φορά την παγκόσμια ημέρα μοτοσυκλετισμού, που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στην κατάμεστη κεντρική πλατεία της πόλης.

Ήταν μια γιορτή των νέων και των φίλων της μοτοσικλέτας, όπου συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα (δικυκλιστές) απ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ οι εντυπώσεις που αποκόμισαν κατά την παραμονή τους στην Πτολεμαϊδα ήταν άριστες.

Το διήμερο περιλάμβανε συναυλίες, έκθεση μοτοσυκλέτας, μοτοσουβλάκι, μοτοκαλλιστεία, βιντεοπροβολές, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις.

Οι υπεύθυνοι του ΜΟΠ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή και τον ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς έγιναν 50 νέες εγγραφές μελών, ενώ στόχος τους ήταν να περάσουν το μήνυμα ότι η μοτοσικλέτα ενώνει και συμβάλλει στην απομάκρυνση του κυκλοφοριακού, κάνοντας την πόλη πιο ανθρώπινη.

Πέρα από το κομμάτι της ψυχαγωγίας που προσφέρει η μοτοσυκλέτα, σκοπός της διοίκησης του ομίλου είναι η συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα με τη δημιουργία τράπεζας αίματος και τη διοργάνωση εξορμήσεων για την ενημέρωση σχετικά με την ασφαλή οδήγηση.



















Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα