Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΦΕΤΕ

Αφιερωμένο στη μητέρα του κάθε παιδιού ήταν το 6ο Φεστιβάλ Παιδικής Ζωγραφικής που πραγματοποίησε στο παλιό πάρκο Πτολεμαϊδας ο Σύλλογος Φίλων Εικαστικών Τεχνών Εορδαίας «Άρης Γαρουφαλίδης» υπό την αιγίδα του Δήμου Πτολεμαϊδας.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης, ενώ ήταν πλαισιωμένη με παιδαγωγικά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις από την εμψυχώτρια Μάρθα Μαυρίδου.

Οι διοργανωτές παρότρυναν τα εκατοντάδες παιδιά προσχολικής ηλικίας και σχολικής ηλικίας που συγκεντρώθηκαν στο χώρο του δημοτικού αναψυκτηρίου να δημιουργήσουν μια «ζωγραφιά αγάπης» για τη μητέρα τους, εκφράζοντας την αγάπη τους στο πρόσωπό της.

Για το σύλλογο Φίλων Εικαστικών Τεχνών Εορδαίας το Φεστιβάλ Παιδικής Ζωγραφικής αποτελεί θεσμό με στόχο τη συνεχή αναβάθμισή του, σύμφωνα με την πρόεδρο Καίτη Μπαλτζοπούλου, η οποία ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά το Δήμο Πτολεμαϊδας για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, που ενθουσίασε τα παιδιά που συμμετείχαν και συγκίνησε τις μητέρες τους, οι οποίες δέχθηκαν μια ξεχωριστή έκφραση αγάπης.




Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα