Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Έκανε το κατάστημά της αποθήκη βεγγαλικών

Με την κατηγορία ότι πωλούσε παράνομα βεγγαλικά συνελήφθη τη Δευτέρα μία 35χρονη, που διατηρεί κατάστημα σχολικών ειδών και ψιλικών στην Πτολεμαΐδα, καθώς είχε μετατρέψει το μαγαζί της σε «πυριτιδαποθήκη».

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο κατάστημα με τα σχολικά είδη 5.843 πυροτεχνικά παιδικά παιχνίδια (αθύρματα), 1.666 βεγγαλικά, καθώς και 1.167 κροτίδες, ενώ διαπίστωσαν πως η ιδιοκτήτριά του στερούνταν σχετικής άδειας.

Η φερόμενη ως δράστης, μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε σήμερα Τρίτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα