Όλες οι ειδήσεις της Πτολεμαΐδας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με ένα κλικ! Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα της περιοχής μας. Γιατί υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης... Στείλτε μας τις καταγγελίες ή απλώς τις γνώμες σας στο email kailarianews@hotmail.com

Σε εξεταστική για την οικονομία προχωρά η κυβέρνηση

Τις πολιτικές εξελίξεις επιχειρεί να προλάβει η κυβέρνηση, σχετικά με την οικονομία.
Με βάση τη λαϊκή απαίτηση να τιμωρηθούν εκείνοι που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση,

η κυβέρνηση «τρέχει» την υπόθεση της άμεσης συγκρότησης Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία, και την αποστολή στον εισαγγελέα όλων των υποθέσεων κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Η αναγκαιότητα της έρευνας για την απόδοση ευθυνών είναι επιτακτική, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να ζητά από τον πρωθυπουργό «να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαιοσύνης» και να παταχθούν «οι απατεώνες του οικονομικού εγκλήματος».
Η Εξεταστική Επιτροπή θα διερευνήσει τις πολιτικές και πιθανώς ποινικές ευθύνες εκείνων που διαχειρίστηκαν τα τελευταία χρόνια την ελληνική οικονομία.
Παράλληλα, αποφασίστηκε να χτυπηθεί άμεσα και καίρια η «χαμηλή διαφθορά», αυτή δηλαδή που αφορά σε επίορκους δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι βαρύνονται με σκάνδαλα κάθε είδους.
Στο πλαίσιο αυτό, ανατέθηκε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιώργο Πεταλωτή, να ζητήσει από τα υπουργεία όλους τους σχετικούς φακέλους που εκκρεμούν, προς διερεύνηση.
Πηγή : zougla.gr/

Bookmark and Share

1 σχόλια:

  1. daskalos says

    Προς το Blog σας

    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..


    www.ksipnistere.blogspot.com
    www.ksipnistere.gr


    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.


Πτολεμαΐδα ptolemaida πτολεμαιδα Κοζάνη kozani kailaria blogspot blogs

ptolemaida.gr ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PTOLEMAIDA DIMOS, eordea eordaia kailaria kailar Δήμαρχος ptolemaida dhmos ptolemaidos Κοζανη Κοζάνη ΚΟΖΑΝΗ kozani κοζανη κοζανι kozanh Πτολεμαΐδα ειδήσεις
ptolemaida πτολεμαιδα